• Er was maar 1 wedstrijd deze zondag in stadspark en dat was die van zondag 6. In een nieuw uit tenue aangeboden door Bert Mooibroek en mevrouw Mooibroek ( NUNS Fasion damesmode ) moesten de mannen van leider Henk Vos het vandaag opnemen tegen buurtgenoot GRC.
  Dit in het mooie koningsblaauw gingen de mannen van stadspark vel van start.
  Met een goede aanval was het spits Albert Wolbes die de bal pan klaar neer legde voor middenvelder Lieuwe Boonstra en die met een harde schuiver de 1-0 aantekende voor Stadspark. GRC deed direct wat terug na een goede voorzet vanaf rechts was het binnen 1 minuut alweer 1-1. Stadspark was het even kwijt en daar wist GRC wel raad mee en maakten ook de 1-2 na weer slordig optreden van Stadspark. Na dit optreden was het aanvoeder Harry Ploeg die het team weer op scherp zette.
  Het was Ivan Castro die de 2-2 aantekende na een goede aanval en vlak voor de rust was het Erwin Miedema die met een bekeken schot de 3-2 maakte dit was tevens de ruststand.
  Met enkele wisselingen aan Stadspark zijde werd het spel er niet veel minder om. Met meer snelheid voorin was het wederom Stadspark die het betere van het spel nam.
  Dit resulteerde ook direct in grote kansen waaronder de ingevallen Gino Joanroy kreeg een opgelegde kans door de ingevallen A-junior Iszias. Maar kort na deze kans was het wel raak door Johan Timmerman die na weer een goede aanval de 4-2 aantekende.
  Na deze goal was het gebeurt met GRC en liep Stadspark verder uit naar de 7-2 door doelpunten van Gino Joanroy 2x en Erwin Miedema. Ook GRC deed nog wat terug en tekende de 7-3 op het scorebord.

  Het was ook al weer een poosje geleden dat de mannen hadden gewonnen op competitie niveua.

  Na deze wedstrijd werd er nog samen gekeken met het 2e elftal naar de wereldkampioen Max Verstappen met een hapje en een drankje.
  Volgende week wacht de bekerwedstrijd tegen v.v. Noordpool uit Uithuizen aanvang van deze wedstrijd is om 09:00 uur.