• Na eerst gewonnen te hebben van Gruno en Engelbert in de beker was nu Groen-Geel de tegenstander.

  Leider Henk Vos moest flink improviseren deze zondag door de vele blesseures en afwezigen.

  Maar er stond wel weer een aardig team op de been die het jonge Groen-Geel goed lastig maakten.

  Met de uitstekende keeper Mo-Jabri en de solide verdediging onder aanvoering van Jaap Middel en Michel Luten kwamen de Groen-Gelers er niet door heen.

  Met een goed genomen hoekschop van Jordy Veninga was het good-old Albert Wolbes die Stadspark op een verdiende 1-0 kopte vlak voor rust.

  Direct na de rust maakte Stadspark de 2-0 na een hele mooie aanval was het Brian Rosiek die op aangeven van Harm Meijer de bal binnen tikte.

  Groen-Geel kwam duidelijk te kort tegen het goed georganiseerde verdediging en middenveld van Stadspark.

  Ook de 3-0 was een doelpunt uit het boekje wederom was het Harm Meijer die op rechts werd weggestuurd en die de vrijstaande Jordy Veninga wist te vinden en die hard uithaalde en de keeper kansloos liet.

  Ook de 4-0 viel nog voor Stadspark na een scrimmage voor de goal van Groen-Geel was het wederom Brian Rosiek die de bal binnen tikte.

  Het was een zeer terechte uitslag met zeker een goede teamprestatie van de mannen van leider Henk Vos.

  De man of the match van deze middag was Harm Meijer dit werd door de wijze mannen Appie (Eierbal) en Jan Boonstra bepaald.

  Na afloop werd er al stilletjes gehoopt op de volgende beker ontmoeting tegen Urk Katwijk of Genemuiden we gaan dan ook zeker de loting op de voet volgen.