• Wedstrijd verslag 16-02-2020 Stadspark 2 4 - 2 Hoogezand 2

  18 feb 2020
 • zondag 16 februari Stadspark - Hoogezand.

  Terwijl storm Dennis nog over het veld raast en Storm van wermeskerken over de piste, moet de ploeg van Trainer H. Latupeirissa het met een aangepaste opstelling doen.
  De scheids fluit en we gaan van start.
  Stadspark begint fel en gefocust en zet hoog druk. Dat betaalt zich na 5 minuten uit na een zijwaartse pass van rapper Error op Yord die verwoestend uithaalt en via de onderkant vd lat de 1-0 maakt. Gesterkt door de vroege goal gaat Stadspark op zoek naar de 2-0.
  Na een kwartier spelen breekt onze portuguees, Filipe, uit via de linkerflank. Hij krijgt een tik en gaat schreeuwend neer en wordt later afgevoerd met een brancard. Wij weten nog niet wat het blessureleed zal zijn maar wensen Filipe veel sterkte de komende tijd!

  Het spel golft op en neer en tussendoor pakt Paul nog geel. Stadspark creƫert enkele goede
  kansen maar deze worden niet benut. Een tiental minuten later is dat anders. Na hoog druk zetten van onze aanval, schiet Davy op goal. De bal wordt gestopt door de keeper maar Paul is alert en schiet van dichtbij raak: 2-0.
  Stadspark zakt iets meer in en de gaten tussen de linies worden groter. Hoogezand ligt op de loer en weet uiteindelijk te profiteren.
  Na klungelig verdedigen van Stadspark, speelt Hoogezand het kinderlijk eenvoudig uit in het 16meter gebied en scoren ze de 2-1.

  Het vuur komt weer een beetje terug bij Stadspark nu ze weer zijn wakker geschud. Er wordt weer meer gecommuniceerd en voor elkaar gewerkt. Een goal blijft uit en we gaan met een 2-1 voorsprong de rust waar onze trainer ongetwijfeld zijn zegje zal doen om ervoor te zorgen dat de jongens in de helft de overwinning veilig kunnen stellen.

  Storm Dennis is niet meer in onze rug en er wordt aan een enerverende 2e helft gestart. Hoogezand krijgt meer en meer balbezit en weet steeds beter te combineren. Yord krijgt tussendoor nog een onbegrijpelijke gele kaart van de scheids die enkele hiaten in zijn scheidsrechterscursus blijkt te hebben gehad.

  Stadspark moet een versnelling gaan opschakelen willen ze de voorsprong behouden.
  Hoogezand krijgt de ene vrije trap na de andere maar weet deze gelukkig niet te benutten.
  Een klein opstootje volgt, waarbij rapper Error geen error begaat, maar wel geel krijgt.

  Stadspark krijgt een opleving en na een sterke actie van Yord geeft hij de bal keurig voor, komt de bal via een duel tussen nils en de keeper bij ivan terecht, die hem beheerst afrondt: 3-1.
  Vijf minuten later houdt onze pantera blanca a.k.a Ruben een 1 op 1 actie tegen, waardoor een tweede tegengoal uitblijft .
  Het spel wordt steeds dynamischer en terwijl Stadspark aandringt om de voorsprong uit te bouwen middels snelle counters, wordt het spel van Hoogezand steeds gevaarlijker.

  Met nog 10 minuten te gaan krijgt Hoogezand een penalty na een schoffel van Dinand in de 16m. De penalty wordt benut en er volgt een
  spannend slotoffensief van Hoogezand. de klok staat op 88 minuten wanneer Sjors balverlies van de verdediging van Hoogezand ongenadig afstraft en de bal hoog over de keeper in het goal schiet: 4-2.

  De scheids fluit af en Stadspark blijft ongeslagen bovenaan staan.