• Al weken loopt het voetbal bij zondag 6 niet lekker. Siddeburen 3 was deze week de tegenstander. Een tegenstander waarvan we al hadden gehoord dat het een goede ploeg zou zijn, met veelal jonge spelers in het team.
    S'ochtends vroeg, 08.30 uur aanwezig zijn in de kantine van Stadspark, maar eerst nog even de ramen krabben. De temperatuur in de auto gaf -1 aan. Aangekomen in de kantine, maar even een kopje koffie nemen om weer op temperatuur te komen. 14 spelers aanwezig deze week. Op weg naar Sidderburen, wederom een grasveld en gelukkig stond er weinig wind waardoor de temperatuur tijdens het voetballen goed te doen was. Het veld was ook redelijk, al is het natuurlijk geen kunstgrasveld en gaat de bal soms een kant op waarvan je het niet verwacht door een polletje. Dit blijft lastig voor ons.
    10.00 uur, de goed leidende scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd. Stadspark begon redelijk aan de wedstrijd, maar zoals het al weken gaat creëren we geen echte kansen. Ondanks het goede begin komen we na 10 minuten op een 1-0 achterstand, maar we laten ons hoofd niet zakken. Ondanks het grote leeftijdsverschil met de tegenstanders kunnen de oudjes van zondag 6 het tempo prima volgen. We komen terug in de wedstrijd en we maken 1-1 na een fout van de keeper van Sidderburen, die uitglijd op het toch wel gladde veld die bezaaid ligt met afvallende bladeren. Er is weer hoop bij Stadspark, alleen echte kansen worden er niet gecreëerd. Uiteindelijk gaan we de rust in een 3-1 achterstand en leider Henk Vos is niet blij met de manier hoe er door Stadspark wordt gevoetbald. Termen als: we moeten bovenop de bal zitten, naar de bal toe lopen, harde de duels ingaan etc. komen voorbij.

    De tweede helft gaat beginnen. We beginnen met dezelfde elftal waar we de eerste helft ook mee hebben gespeeld. Al snel moet er gewisseld worden vanwege blessures. Het team wordt tijdens de tweede helft op meerdere plekke gewisseld. Uiteindelijk vallen er 3 spelers geblesseerd uit en moeten alle wissels ingezet worden. Stadspark is de tweede helft sterk begonnen en we zitten inderdaad meer bovenop de bal, we lopen naar de bal toe in plaats dat we afwachten totdat de bal naar ons rolt, en we gaan de duels harder in. Sidderburen heeft het moeilijk en na een half uur spelen in de tweede helft hoor je menig jonge speler van Sidderburen roepen, scheids is het nog geen tijd? Stadspark scoort en we vinden de aansluiting, 3-2. Kunnen we toch de wedstrijd nog keren? Helaas ook deze helft worden er te weinig kansen gecreëerd en verliezen we wederom een wedstrijd, die we eigenlijk niet hoefden te verliezen. Eindstand 3-2. We zijn nog niet uit onze dip en de doelstelling voor dit seizoen om kampioen te worden, gaat steeds moeilijker worden. Op dit moment staan we op een 6e plaats en wordt de aansluiting met de koplopers steeds moeilijker.