• Wedstrijdverslag Stadspark 2 – Amicitia VMC


    Zondagmiddag 11:30 gaat de wedstrijd Stadspark 2 – Amicitia VMC 2 van start. Voor Stadspark de tweede wedstrijd in de beker na een nipte 1-1 bij GVAV. De selectie nog steeds niet volledig door blessureleed, maar gelukkig een aantal goede aanvullingen van de 1e selectie. Erik en Fabian deden mee om het elftal te helpen. Voor de wedstrijd werd nog een mooie teamfoto gemaakt in de nieuwe kleding die het team de week ervoor had gekregen. Met zo’n voorbereiding moest het wel goedkomen.

    Na het eerste fluitsignaal was het even zoeken voor Stadspark. Er werd getwijfeld tussen druk zetten of juist afwachten, maar na een aantal minuten begon het wat beter te lopen. Helaas vielen er al snel twee van de mannen uit, waardoor de trainer genoodzaakt twee wissels moest doorvoeren en er niet veel meer overbleef op de bank, maar de concentratie bleef hoog. Na de opbouw vanuit de linker flank kwam Idsard op vanuit de backpositie met een goede combinatie, waarna hij een schot op doel loste die over de keeper het net in viel. 1-0. Aan kansen ontbrak het niet, maar het afmaken wilde niet lukken en verder was niemand in staat om de trekker over te halen waardoor het team met deze stand de rust in zou gaan. De wedstrijd was daarom nog niet gespeeld en ook aan de kant van Stadspark ontstonden wat slordigheden, waaruit bleek dat keeper Rubin wederom onmisbaar was door een paar belangrijke ballen tegen te houden.

    Na de rust bleef het heel even gelijk opgaan tot vanuit een individuele actie rechtsvoor de bal strak werd voorgezet op de tweede paal waar Remon stond om de bal koelbloedig in de goal te schieten. 2-0. Daarna ging het bergafwaarts voor Amicitia. Achterin stond het duo Jesper en Erik sterk te voetballen waarbij Stadspark de wedstrijd aardig controleerde. Een goede actie van Fabian vanaf links resulteerde in een goede goal, waarbij hij de bal langs de keeper schoof wat in de 3-0 resulteerde. Dit is ook de stand waarmee de wedstrijd zal eindigen. Echter was de middag nog lang niet voorbij, want de eerste overwinning van het seizoen werd nog tot diep in de derde helft gevierd met de nodige versnaperingen.