• Zondagochtend 08.00 uur. Koud en regen, maar toch weer 16 spelers aanwezig. Weinig toeschouwers vandaag, wat begrijpelijk is met deze natte, koude ochtend.
  Tegenstander van vandaag is Haren 4, voor ons een onbekend team. Een team met wisselende resultaten gezien de positie in de competitie. De scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd om 09.00 uur. Vanaf het begin werden wij overrompeld door 2 spitsen, die wij sowieso niet op snelheid konden pakken maar ook niet op hun voetbalkwaliteiten. (achteraf hoorden wij dat er in dit team een aantal spelers zaten, die dit seizoen nog in het eerste elftal van Haren speelde, maar er voor gekozen hebben om toch een tandje???!!! lager te willen spelen...…………………...pfff).
  Al snel vloog de ene na de andere doelpunt voor Haren in ons netje. Ruststand was dan ook 0-7.

  In de rust werd er door Stadspark, maar ook door vv Haren gewisseld (er moesten van Haren een aantal spelers, wissel staan bij het eerste???). Een heel ander team van Haren kwam daardoor de 2e helft het veld op. Echter de achterstand was al zodanig hoog dat Stadspark geen heil meer zag om de wedstrijd te keren. Het werd gelukkig toch nog iets van een wedstrijd en de tweede helft werd verloren met 1-2. Eindstand over de gehele wedstrijd was 1-9.
  Het was duidelijk dat het verschil tussen de eerste en tweede helft gemaakt werd door een 4 tal spelers van vv Haren, tja.....
  Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop, tegenstander is dan Veendam 4. Hopelijk kunnen we dan weer de vorm van het begin van het seizoen terug pakken.
 • 1 Reactie

  Heel goed voetbal, goede spitsen, bijna net zo goed als......

  Reageer