• Stadspark moest het vandaag opnemen tegen de laatste weken goed draaiende Annen.

  Het was druk op sportpark de Hofakkers waar nog meer wedstrijden werden gespeeld deze zondag.

  Ook deze keer moesten wij het weer doen op een gewoon grasveld maar deze keer was het op een uitstekend veld die vlak voor de wedstrijd nog werd gesproeid.

  Bijde partijen waren aan elkaar gewaagd zowel Annen als Stadspark kregen weinig tot bijna geen kansen.

  Tot dat Annen vlak voor de rust ging wisselen kwam er een behendige linkspoot in die het de verdediging van Stadspark direct lastig maakte.

  In de 44 ste minuut was het dan ook raak door spits Sven Boersma die goed werd bediend door de behendige linkspoot die 3 spelers van Stadspark zijn hielen liet zien 1-0.

  Aanvoerder Michel Boonstra had vlak voor de rust de rusttand nog op gelijke hoogte kunnen brengen na een goede voorzet van Cedwin Tel maar zijn kopbal ging voorlangs.

  Na de rust was het de zelfde spelbeeld aan bijde kanten weer weinig scoringskansen tot aan de 60 ste minuut toen Michel Boonstra met een prachtig bekeken schot de 1-1 aantekende.

  Lang kon Stadspark hier niet van genieten want binnen 3 minuten stond het alweer 2-1 na een misverstand in de verdediging van Stadspark.

  Stadspark kwam deze snelle klap niet meer te boven en kwam helemaal niet meer aan goed voetballen toe.

  Annen kreeg in 80 ste minuut ook nog een kadotje van scheidsrechter Louwes die de bal op de stip legde na een klein duwtje van verdediger Danny Sims die ook nog hiervoor geel kreeg.

  Keeper Maik Timmer was kansloos door een goed genomen strafschop van wederom Sven Boersma 3-1.

  Het werd zelfs nog 4-1 voor Annen in de 90 ste minuut door Pim Veltink na een goede voorzet van invaller Dante Ploeg.

  Stadspark staat nog op de 9e plek en dat betekent na-competitie er moet dus nu gewonnen worden van zowel Helpman aankomende zondag en de week erop tegen Noordster om misschien de na-competitie nog te ontlopen.

  Aankomende zondag begint de wedstrijd in Stadspark tegen Helpman om 14:00 uur dit omdat alle wedstrijden gelijk tijdig moeten worden gespeeld.