• Beste jeugdleden, ouders en verzorgers,

  Voor de zomervakantie hebben we jullie geïnformeerd over de sponsorloop die i.s.m. FC Groningen wordt georganiseerd voor alle amateurclubs in de stad. Het plan was om dit deze week te doen in de zg. “sportieve weken” van FC Groningen die vallen rond eind augsutus.

  De sponsorloop is echter vanwege de Coronasituatie en een gebrek aan animo bij andere clubs op de lange baan geschoven door FC Groningen.

  Omdat wij een van de weinige clubs zijn die wel veel geld hebben opgehaald mogen wij van FC Groningen nu zelf bepalen wanneer we de sponsorloop gaan doen.

  We hebben gemerkt dat er veel kinderen zijn die zich al aangemeld hebben en al veel sponsors hebben gevonden. Er is tot nu toe maar liefst €1154,- opgehaald door 22 kinderen die in totaal 122 sponsoren hebben weten te verzamelen!

  Een prachtig resultaat maar er zijn ook veel kinderen die zich nog niet aangemeld hebben. Die kinderen willen we de kans geven om dit alsnog te doen en sponsors te vinden zodat we een nog mooier bedrag voor onze jeugd kunnen ophalen dat direct en alleen voor de jeugd beschikbaar is en waar we leuke dingen van kunnen doen.

  Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

  Let op: sponsoring via de actielink wordt gesloten op 6 oktober 23.59u!

  Er is ook een competitie gaande wie de meeste sponsors en het meeste sponsorgeld ophaalt. De prijs voor de winnaar wordt later bekend gemaakt.

  We gaan de sponsorloop (1,5 km) houden in de laatste week voor de herfstvakantie, op woensdag en donderdag tijdens de laatste trainingen. Alle kinderen van de club lopen dan mee (dus ook als je geen sponsor hebt doe je mee, het is onderdeel van de training van die dag).

  Met vriendelijke groeten van de Jeugdcommissie