• Beste ouders, verzorgers en jeugdleden van SC Stadspark,

  Ondanks de coronaperikelen gaan we ons binnenkort weer buigen over de teamindelingen van de jeugd van SC Stadspark.

  De indeling gebeurt op basis van leeftijd, dan op basis van niveau en daarna op sociale wensen.

  Bij het samenstellen van de teams houden we bij de JO8 t/m JO10 een maximum van 8 spelers aan, bij de JO11 en JO12 een maximum van 10 spelers en bij de elftallen van JO13 en ouder een maximum van 15 spelers.

  We doen ons uiterste best om een zo goed mogelijke teamindeling te maken, echter we kunnen geen garantie geven dat jij/je kind ook daadwerkelijk in het team van zijn/haar eerste keus terecht komt.

  Aangezien we een kleine vereniging zijn, kan het gebeuren dat jij/je kind in een hogere of lagere leeftijdsklasse ingedeeld wordt. Dit moet soms om ervoor te zorgen dat al onze jeugdleden überhaupt kunnen voetballen.

  Op woensdag 3 juni is er een belavond waar je vragen kunt stellen over de concept indeling. Tot die tijd kan je ons wel een mailtje sturen maar gaan we nog geen vragen van jullie kant beantwoorden.

  Mail: jelmertichelaar@yahoo.com

  Planning:

  Week 22:        Zaterdag 30 mei: concept teamindeling op de website van SC Stadspark.

  Week 23:        Woensdag 3 juni: belavond van 20:00 – 21:00 met vragen over de concept teamindeling. Telefoon: +31 6 14045062

  Week 24:        Maandag 8 juni: definitieve teamindelingen voor de jeugd van SC Stadspark op de website van SC Stadspark

  Sportieve groet, namens de jeugdcommissie van SC Stadspark,

  Jelmer Tichelaar