• Op vrijdag 28 februari a.s. zal er wederom een StreetFit speeldag worden georganiseerd op het sportpark van SC Stadspark. Ruim 100 deelnemers vanuit verschillende zorg- en welzijnsinstellingen in Noord-Nederland gaan met elkaar de strijd aan om de felbegeerde StreetFit bokaal.

   

  StreetFit is een initiatief waarbij mensen uit de maatschappelijke opvang de kans krijgen om zich te mengen in het reguliere verenigingsleven. Het StreetFit seizoen bestaat uit zes speelrondes op zes verschillende locaties, en SC Stadspark is hier één van!

   

  De deelnemende teams gaan niet alleen de strijd met elkaar aan, maar wordt er ook aandacht besteed aan het participeren binnen een vereniging en welke zaken daarbij komen kijken.

   

  Lijkt het jou nou leuk om deze teams aan te moedigen? Kom dan langs!

   

  Wat: StreetFit bij SC Stadspark!
  Wanneer: vrijdag 28 februari 2020
  Tijd: van 14:00 tot 17:00

   

  En dan nog even dit….

   

  Challenge50

   

  Vanuit STOOT is het nieuwe initiatief Challenge50 opgezet. 50 jongeren met afstand tot meedoen, 50 jongeren die hun kracht gaan ontdekken door sport. In maart 2020 starten wij met challenge50. Een social-challenge die in samenwerking met marketingbureau Dizain en STOOT momenteel wordt ontwikkeld. Het doel van deze campagne is om 50 Groningse jongeren te helpen aan verenigingslidmaatschap. Niet als een suikeroompje of sportfonds, maar als een blijvende positieve verandering in hun leefsituatie en toekomstperspectief. Bedrijven, verenigingen en particulieren kunnen deze jongeren voorzien van een lidmaatschap! Geïnteresseerd? Neem dan vanaf maart een kijkje op de website: www.challenge50.nl of contact Niels Bouman van STOOT via 06-86611931 of niels@stoot.nu