• Stadspark verliest wederom van concurrent!

  19 apr 2022
 • Op een zonovergotend Stadspark moesten de mannen van trainer Bennie de Jong het opnemen tegen concurrent FVC uit Leeuwarden.

  Een echte 6 punten wedstrijd bij winst doe je weer mee en bij verlies word het heel erg moeilijk om nog aan te sluiting te houden met de rest.

  FVC ging veller en agrasiever van start dan Stadspark in de eerste 15 minuten en zo kwam FVC ook op een 0-1 voorsprong maar gelukkig werd het doelpunt geannuleerd wegens buitenspel na allert optreden van grensrechter Rieks Roggen.

  Stadspark kreeg steeds meer grip op de wedstrijd en kreeg ook nog mogelijkheden om de score te openen.

  Maar wederom net als afgelopen donderdag stond het vizier niet op scherp.

  Ook had Stadspark recht op een strafschop na een tackle op Sergio Marcos maar de verder goed fluitende scheidsrechter Aalders zag deze situatie over het hoofd.

  In de 44ste minuut was het dan wel raak uit een strafschop maar dan aan de verkeerde kant. FVC was de gelukkige na eerst een overtreding te hebben gemaakt van een aanvaller van FVC  die ook nog eens hands maakte  liet de heer Aalders het spel doorgaan waarna aanvoeder Michel Boonstra ongelukkig in duel ging en de aanvaller van FVC struikelde.

  Het werd  0-1 na een omstreden gegeven strafschop dit was tevens ook de ruststand.

  Met een aanvallende wissel Patrick Lassche voor Sergio Marcos moest er meer dreiging komen voorin maar het lukte Stadspark niet om echt een vuist te maken.

  De verdediging van FVC gaf heel weinig ruimte weg en daar had Stadspark het erg lastig mee.

  Om nog meer risico te nemen kwam ook nog spits Wesley Moesker in het veld om de verdediging van FVC te ontregelen maar alles wat Stadspark probeerde lukte vandaag niet.

  Het was FVC die scoorde uit een counter vlak voor tijd was spits Hollander de verdediging van Stadspark te slim af 0-2.

  Stadspark spits Cedwin Tel scoorde nog wel tegen in de laatste minuut maar het was te laat om nog wat te betekenen.

  Helaas weer een verlies tegen een concurrent en ja dan word het heel erg lastig om nog aansluiting te houden met de middenmoot.

  Maar er zijn nog 8 wedstrijden te gaan dus alles is nog zeker mogelijk aankomende zondag wacht alweer Germanicus uit Coevorden.