• Stadspark verliest van koploper Hoogezand

  15 apr 2022
 • Stadspark speelde gisteravond zijn 3e wedstrijd alweer in 8 dagen en dat met een te krappe selectie op 1e klas niveau.

  Ook wacht maandag 2e paasdag alweer FVC uit Leeuwarden dat voor Stadspark een hele belangrijke wedstrijd gaat worden.

  Was Stadspark gisteravond kansloos nee dat zeker niet want binnen een minuut kreeg spits Cedwin Tel een open kans om de score te openen maar zijn inzet ging naast.

  Ook kreeg verdediger Steven Gangelhof nog een niet te missen kans maar ook zijn inzet ging naast het doel.

  Daarna kreeg ook middenvelders Navid Poyan schot net naast en Paidijah Davidson kansen maar ook die werden niet verzilverd.

  Daar waar Hoogezand wel raad mee wist met hun kansen scoorden zij in de 20 ste minuut de 1-0 na een communicatie foutje achterin de verdediging van Stadspark.

  Hoogezand had veel snelheid en lopende mensen in de ploeg waar Stadspark veel moeite mee had om daarop te reageren.

  Waar verder de goed leidende scheidsrechter J. Wolthof vlak voor de rust voor een overtreding moest fluiten voor Stadspark deed hij dat niet waaruit Hoogezand de 2-0 maakten.

  Na rust was Hoogezand heer en meester en had Stadspark weinig in te brengen tegen een goed spelende ploeg dat zeker kampioenskanidaat nummer 1 is in deze 1e klasse.

  Hoogezand dat nu 8 punten voor staat op nummer 2 VKW waar Stadspark 6 punten van heeft gepakt.

  De eindstand was gisteravond 4-0 en daarmee pakte Hoogezand de 1e periode.

  Voor Stadspark is het nu zaak om de selectie weer klaar te stomen voor maandag tegen FVC dat 2 punten meer heeft dan Stadspark dus een overwinning is zeker vereist!

  Deze wedstrijd word gespeeld in Stadspark aanvang 14:30 uur op paasmaandag.