• Stadspark doet wat het moet doen winnen van Peize!

  20 mrt 2023
 • In een zeer aantrekkelijke wedstrijd was Stadspark te sterk voor Peize.

  Stadspark die het vandaag zonder Ferdy de Jong (geblesseerd) en aanvoeder Michel Boonstra (vakantie) moesten doen.

  De beide keepers vervulden een hoofdrol deze middag met een paar mooie reddingen zowel van Erwin Miedema (Stadspark) als van Lennart Renkema (Peize).

  In de 27ste minuut was het raak voor Stadspark na een goed actie aan de rechterkant van het veld was het Cedwin Tel die Mart Nieland bediende en deze met een mooie goal Stadspark op een 1-0 voorsprong zette.

  Hierna golfde het spel op en neer maar beide keepers waren met prachtige reddingen bijna onverslaanbaar tot aan de rust.

  Na de rust ging Peize nog meer druk zetten daardoor kreeg Stadspark voorin nog meer ruimte en dat resulteerde in grote mogelijkheden.

  Maar wederom stond keeper Lennart Renkema in de weg.

  In de 72ste was het wel weer raak voor Stadspark toen de ,kleine’ Paidjah Davidson de bal oppakte op het middenveld en zo door kon lopen op doel en deze keer Lennart Renkema kansloos liet 2-0.

  Nog geen 5 minuten later was het alweer 2-1 na een eigen goal van Cedwin Tel die de bal per ongeluk via de kluts tegen zich aan kreeg vanuit een corner.

  De zelfde Cedwin Tel maakte de bevrijdende 3-1 voor Stadspark na een goede actie van invaller Jasper de Vries.

  Met deze overwinning doen de mannen van trainer Harry Zwiers weer goede zaken en gaan een paar plaatsjes hoger op de ranglijst.

  Aankomende zondag wacht een zware uitwedstrijd in en tegen Sellingen die het verrassend goed doen met een 3e plaats op de stand.