• Samenwerking Sc Stadspark met City Bootcamp

  27 jun 2020
 • Zoals een ieder weet heeft Sc Stadspark samen met de gemeente Groningen een Bootcamp terrein aangelegd op onze accomodatie. Hier wordt door allerlei sporters dankbaar gebruik gemaakt. Om zaken te structureren is Sc Stadspark samen met de gemeente Groningen het gesprek aangegaan met City Bootcamp. Het ligt in de bedoeling dat leden van Sc Stadspark tegen een gereduceerd tarief deel kunnen nemen aan Bootcamp lessen onder de begeleiding van deskundige trainers. Martin Kloosterman is als regiomanager vaak op ons park. Heb je vragen dan kan je bij Martin terecht.

  Even voorstellen:

  BOOTCAMP GRONINGEN:
  DE BUITEN SPORTSCHOOL!

  In Groningen en omstreken is er iedere dag wel een bootcamp les die bij jou past, of je nou een beginnende of gevorderde sporter bent, iedereen kan bij ons komen trainen!

   

  Bootcampen in Groningen? City Bootcamp geeft trainingen op verschillende plekken in de stad. Wel zo fijn, toch? Met meer dan 20 trainingen in de week, kun je bijna elke dag komen sporten. En dat lekker in de natuur! Een frisse lucht en wisselende omgeving krijg je er gratis bij. Wij zijn dan ook van mening dat er geen enkele training op kan tegen een training in de buitenlucht.

  Waar wacht je nog op?! Vraag meteen die gratis proefles aan en dan zien we jou snel in één van onze vele trainingen!

   

  DE VIJF VOORDELEN VAN CITY BOOTCAMP:

  • Met één lidmaatschap ben je welkom bij alle lessen
  • Er is professionele begeleiding aanwezig die je op weg helpt
  • Leuke trainingen met een instructeur die je enthousiast maakt
  • Elke dag van de week meerdere lessen voor ieders niveau
  • Een gezellige sociale groep van mede Bootcampers waar je samen mee sport

  BOOTCAMP ABONNEMENTEN

  In totaal hebben we vier verschillende abonnementen, veel van onze abonnementen zijn gebaseerd op het onbeperkt sporten principe “meedoen wanneer je maar wilt, zo vaak als je maar wilt”. Past dit niet bij jou dan kun je ook kiezen voor ons 1x per week abonnement.

   Martin Kloosterman
  Martin Kloosterman

  TRAINING OP JOUW NIVEAU!