• s.c. Stadspark Zo1 wint dik verdient van HOVC!

  5 feb 2023
 • Vanaf direct het begin van de wedstrijd domineerde Stadspark de wedstrijd tegen HOVC uit Odoorn door veel strijd en beleving.Stadspark kreeg  vele mogelijkheden om te scoren met als kansen van spits Cedwin Tel en aanvoeder Michel Boonstra maar hun pogingen gingen helaas net niet raak.

  In de 10e minuut was het wel raak door een goed genomen vrijeschop van Cedwin Tel die de keeper van HOVC kansloos liet 1-0.

  Daarna domineerde Stadspark de wedstrijd en kreeg ook nog enkele mogelijkheden om de score hoger te maken dan de 1-0.

  Vlak voor rust in de 44ste minuut was het wel raak na een goede aanval was het Cedwin Tel die aanvoeder Michel Boonstra op maat bediende en deze met een ernorme uithaal in de 16 meter de 2-0 aantekende.

  Na de rust drong HOVC wat meer aan maar keeper Erwin Miedema kwam niet echt in de moeilijkheden.

  Het was wederom Stadspark die de mogelijkheden kreeg om de score uit te breiden via Cedwin Tel Michel Boonstra ,Jasper de Vries en Mart Nieland maar helaas zat het geluk niet mee.

  De beslissing viel gelukkig in de 88ste minuut toen invaller Sjors de Bont de 3-0 aantekende via weer een goede aanval van Cedwin Tel.

  Het was vandaag wederom een puike teamprestatie met als uitblinkers Cedwin Tel , Paidja Davidson en good old Peter Boonstra.

  Als de mannen van trainer Harry Zwiers de komende periode dit kunnen vasthouden dan word het nog een heel mooi seizoen.

  De aankomende 3 weken zijn er geen competitieverplichtingen maar word er wel geoefend tegen TLC op donderdag 16 februari aanvang 20:15 uur in Stadspark en op zondag 19 februari thuis tegen GRC aanvang 14:30 uur en zondag 26 februari een uitwedstrijd tegen Groninger Boys aanvang 14:00 uur in Vinkhuizen.