• s.c. Stadspark wint overtuigend van v.v. Musselkanaal!

  27 nov 2022
 • Met een gehavend elftal moest trainer Harry Zwiers het vandaag opnemen tegen Musselkanaal.

  Ook was trainer Harry Zwiers deze week zelf afwezig wegens carola maar zijn trainingen werden keurig overgenomen door Giel Molenberg Martin van Hoek en Harry Ploeg.

  Door de vele blessueres en een schorsing moest Harry Zwiers een aantal omzettingen plegen tegen Musselkanaal.

  Het pakte dan ook fantastisch uit voor Stadspark de gehele wedstrijd werd er vele duels gewonnen en was erweer veel strijd en beleving te zien.

  Het was aanvoeder Michel Boonstra die zijn team op sleeptouw nam en met een goed genomen vrije trap Stadspark in de 3e minuut al op een 1-0 voorsprong zette.

  Kon Musselkanaal nog wat doen het antwoord is nee de verdediging van Stadspark stond als een huis met als keeper Erwin Miedema als rustpunt.

  Ook was de verdediging van Stadspark onder aanvoering van good-old Peter Boonstra samen met Josias Eshuis en Danny Schuurman en Edi Jaka een plaag voor de aanvallers van Musselkanaal.

  Stadspark kwam zelfs nog op een 2-0 voorsprong voor de rust op goed door zetten van spits Cedwin Tel was het wederom aanvoeder Michel Boonstra die de 2-0 aantekende.

  Vlak voor de rust had Stadspark recht op een strafschop maar de goed leidende scheidsrechter J. Reints vergat te fluiten op een overtreding op Cas Ruigg.

  Na de thee was het wederom Stadspark die het betere van het spel had met enkele goede aanvallen.

  Het was middenvelder Jasper de Vries die defenitief de wedstrijd op slot gooide en met een goede aanval in de 55 ste minuut de 3-0 maakte.

  Ook in de 70ste minuut was het dezelfde Jasper de Vries die er als de kippen bij was toen de keeper van Musselkanaal de bal los liet na een goed schot van Cedwin Tel 4-0.

  De 5-0 van Stadspark was een aanval uit het boekje wederom werd spits Cedwin Tel goed aangespeeld aan de rechterkant van het veld hij draaide goed weg van zijn tegenstander en bediende Michel Boonstra op maat en met een harde kopbal de eindstand op 5-0 bepaalde.

  Het was vandaag een echte teamprestatie zowel van het elftal als van de technische staf.

  Met deze instelling en beleving gaan er zeker meer wedstrijd gewonnen worden!

  Aankomende zondag gaan we met de bus richting Emmen dan is de tegenstander WKE deze wedstrijd begint om 14:00 uur.