• s.c. Stadspark doet zich zelf te kort tegen koploper SWZ Sneek

  27 jan 2020
 • Er had voor Stadspark vandaag meer ingezeten dan de 5-1 nederlaag tegen koploper SWZ Sneek.
  Sneek die veel balbezit had maar er niet goed uit kon komen waar Stadspark verdedigend goed stond.
  Het was zelfs Stadspark die de beste kansen kreeg door Merijn Alting goede redding keeper en aanvoeder Michel Boonstra die oog en oog voor de keeper stond maar ook hij schoot tegen de keeper aan.
  Maar het was toch Sneek die de leiding nam na een dubieuze doelpunt. De zwak leidende heer Tanja keurde het goed na eerst de bal op hand kwam van spits Gerben Visser maar werd hier door niet bestraft ook was de bal nog niet over de doellijn gepasseerd 1-0.
  Dit was tevens ook de ruststand.

  Ook na rust was het zelfde spelbeeld Sneek had veel balbezit maar Stadspark kwam er een paar keer gevaarlijk uit.
  Wederom door Merijn Alting en Tiuri Schievink (kopbal) maar weer stond de keeper in de weg.
  Maar ook Sneek kwam er een paar keer gevaarlijk uit en in de 60ste minuut was het wederom spits Gerben Visser die Sneek op 2-0 zette.
  In de 67ste was het dan wel raak voor Stadspark na een goede aanval ronde Michel Boonstra een strakke voozet van Tiuru Schievink goed af 2-1.
  Stadspark geloofde er weer in maar dat was helaas van korte duur.
  Want nog geen 4 minuten later was het alweer topscoorder Gerben Visser die de 3-1 maakte na een foutje in de verdediging.
  De 4-1 was een buitenspel doelpunt ook hier zat scheidsrechter Tanja mis zelfs spits Mats Bruining hield zich in maar Tanja liet door spelen waardoor Bruining alleen op keeper Ingmar de Labije kwam en de 4-1 aantekende.
  Hier mee was de wedstrijd gespeeld voor Stadspark en was het weer Mats Bruining die nog de 5-1 uitslag op het scorebord zette.
  V

  olgende week speelt s.c. Stadspark tegen v.v. Roden op zaterdagavond aanvang 19:30 uur in Stadspark.