• s.c. Stadspark doet zich zelf te kort tegen Forward!

  20 nov 2022
 • De vlaggen stonden vandaag half stok bij Stadspark na het overlijden vorige week van ere lid en clubicoon Piet Boonstra.

  Ook werd er wederom een minuut stilte gehouden en werd er met rouwbanden gespeeld door Stadspark.

  Wij willen nogmaals de gehele familie Boonstra veel sterke wensen de komende periode met dit ernorme verlies!

  Net als vorige week kwam Stadspark op een achterstand door een goed genomen vrije trap waar keeper Erwin Miedema zich op verkeek kwam Forward in de 20 ste minuut op een voorsprong 0-1.

  Dit was tevens ook de ruststand.

  Waar Forward de eerste helft de betere ploeg was was het Stadspark die de tweede helft het betere van het spel had puur door inzet en strijd.

  Maar het was wederom Forward die in de 60 ste minuut de 0-2 aantekende het was weer Marnix Metus die scoorde.

  De laatste half uur was voor Stadspark die beter ging voetballen en dat terug kwam door spits Jordy Veninga uit een rake kopbal 1-2 na een goede voorzet van de 19 jarige Cas Ruigg.

  Vlak na deze goal kreeg Stadspark  een corner die goed genomen werd door aanvoeder Michel Boonstra zijn corner werd door topscoorder van Stadspark  Cedwin Tel goed ingeschoten 2-2.

  Zat er meer in voor Stadspark jazeker het was Jordy Veninga die met een kopbal wederom een goede voorzet van linkermiddenvelder Cas Ruigg de 3-2 had en moeten maken.

  Maar het was Forward die vlak voor tijd de 2-3 aantekende door invaller Max van Schalk.

  Ook kreeg Ferdy de Jonge nog de rode kaart (door gebroken speler)van op dat moment de warrige fluitende scheidsrechter F. van der Werf uit Heerenveen.

  Hij liet de wedstrijd dan ook in de laatste minuten volledig uit zijn handen glippen.

  Het was Michel Boonstra die op het middenveld na een duel een klap in zijn gezicht kreeg van een speler van Forward maar scheidsrechter van der Werf had het niet gezien.

  Waarop hier een onvriendelijke situatie onstond door zowel van Stadspark als Forward spelers en scheidsrechter van der Werf besloot om de wedstrijd te beeindigen met nog zeker 5 minuten op de klok.

  Iedereen die aan Stadspark zijde stond deed dan ook zijn beklag waarop de heer van der Werf de wedstrijd nog zeker 8 minuten door liet gaan.

  Cedwin Tel raakte nog de paal om Stadspark nog de verdiende gelijkspel uit het vuur te slepen.

  Maar het was Forward die in de laatste minuut de wedstrijd op slot gooide na een counter 2-4 wederom door een invaller Isak Magnusson.

  Volgende week speelt Stadspark wederom een thuiswedstrijd tegen v.v. Musselkanaal met de zelfde inzet en beleving als in de 2e helft gaan de mannen van trainer Harry Zwiers zeker punten pakken!