• Na een rumoerige week voor de selectie/club moest er gewoon gevoetbald worden zondag tegen Germanicus. De koppies moesten even weer de zelfde kant worden op gestuurd om een goed resultaat neer te zetten.
  De eerste 20 minuten waren zeker niet de beste minuten van Stadspark en daar wist Germanicus dankbaar gebruik van te maken.
  In de 4e minuut ging er een grote fout vooraf op het middenveld waardoor Germanicus er 0-1 van maakte. Zelfs na deze fout bleef Stadspark zeer onrustig en slordig achterin en stonden ze telkens verkeerd. Het was Germanicus die in de 23 ste minuut de stand terecht op 0-2 op het scorebord zette. Daarna hestelde Stadspark zich een klein beetje waardoor er nog kansjes kwamen door aanvoeder Michel Boonstra en spits Cedwin Tel maar de ballen vlogen voorlangs.

  Na de rust kwamen verdediger Sergio Marcos en linkerspits Getuar Derguti in de ploeg en dat gaf zekker meer spirit in het team. Stadspark nam meer initiatief en kreeg meer druk op de goal van Germanicus waardoor er ook meer kansen kwamen. In de 55 ste minuut was het raak 1-2 door een rake kopbal van Cedwin Tel na een goede voorzet van Patrick Lassche. Stadspark ging nog meer drukken om de gelijk maker te maken en die kans kwam er door Getuar Derguti die oog en oog met de keeper kwam te staan maar zijn inzet ging naast het doel. Ook nog inzetten van Michel Boonstra (lat) en Roy Kenma (goede redding keeper) maar tot scoren kwam Stadspark niet meer. Het was Germanicus die er nog 1-3 van maakte na een handsbal maar de wat warrige scheidsrechter deze middag keurde de goal goed. Dit was tevens de eindstand de volgende thuiswedstrijd is op 28 november tegen v.v. Noordster.

  Het elftal van trainer Robert Bos zijn nu 2 weken vrij (competitie) maar spelen zaterdagavond een oefenwedstrijd tegen 3e klasser Groninger Boys in Vinkhuizen aanvang 19:30 uur.

  Zondag 6 speelde hun thuiswedstrijd gelijk 2-2 tegen koploper VVK doelpunten kwamen door Jeroen (Ziggo) Sandman en Erwin Miedema.

  De wedstrijd van Zondag 2 tegen Geel-Wit uit Ameland ging niet door dit inverband met te weinig spelers van de eiland bewoners.