• Geachte leden - bezoekende sporters van en bij Sc Stadspark,

  Deze week (week 36) gaan we kijken of we onze vernieuwde kantine open kunnen stellen voor onze leden en de bezoekers welke wedstrijden bij ons komen spelen.

  In de huidige Coronatijd zal dit alleen kunnen met aanpassing!

  De kantine is voorzien van een looproute, Bij trapopkomst is de rechterdeur de entree, De kantine verlaten doen we door de linkerdeur. 
  Er mogen niet meer dan 30 personen op hetzelfde moment aanwezig zijn in de kantine. 
  We hebben naast de kantine het terras beneden bij de buitebar, Ook hebben we een tent geplaatst waar men zijn/haar consumpyie kan nuttigen.
  Er zal alleen en uitsluitend in plastic glazen - blijkjes worden geserveerd.
  Betaal svp zoveel mogelijk electronisch (PIN), zodat onze collega's zo weinig mogelijk met cash geld in aanraking komen.

  Leiders, overleg svp met de tegenstander de aangegeven kleedkamer indeling, Vraag of men met niet meer dan 6 personen tegelijk zich willen omkleden. Ook voor het douchen gelden de 1,5 meter regels.

  Om iedereen te kunnen laten omkleden - douchen vragen we onze leden - bezoekende verenigingen om de kleding in de sportassen te doen en deze in de tent te plaatsen, Hiermee maak je ruimte voor andere voetballers / voetbalsters.
  We starten deze nieuwe situatie van kleden / douchen met de senioren, in een later stadium zullen we beoordelen of ook de jeugd ingepast kan worden in het omkleden / douchen rooster. Tot deze tijd voor de jeugspelers svp omgekleed naar het sportpark komen..., en thuis douchen. 

  Onder de gegeven omstandigheden is een inzet en dicipline van een ieder gevraagd. Weet dat we gecontroleerd worden op naleving van de Covid 19 regels. We doen ons zelf tekort wanneer we hier niet naar handelen. Het kan zelfs lijden tot sluiting van ons sportpark.

  Verder info volgt via de leidersapp.

  Het bestuur van Sc Spadspark wenst u ondanks alle maatrelen een mooi en sportief voetbalseizoen.