• Beste leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters en een ieder die Sc Stadspark een warm hart toedraagt.

  2020 loopt ten einde en zal in ieders herinnering blijven als het jaar waarin de wereld werd getroffen door het Covid 19 (Corona) virus.
  In maart 2020 werd de wereld opgeschikt door een (dodelijk) virus die zorgde voor een meer dan overspannen gezondheidzorg,  delen van de economie plat legde, maar ook ons zo geliefde voetbalspel onmogelijk maakte. LOCKDOWN werd een nieuw begrip.

  Voor een aantal vrijwilligers op dat moment de gelegenheid om ons clubhuis op te knappen. Het is prachtig geworden, waarvoor dank aan velen. Er van genieten met elkaar laat helaas nog even op zich wachten.

  In Augustus 2020 de aanvang van de (aangepaste) competitie. 
  Helaas na een gering aantal wedstrijden de noodzakelijke beslissing van onze regering om voetbal in competitie verband te verbieden daar dit een te groot gevaar zou zijn voor de gezondheid. 
  Resultaat: Geen Voetbal..... En zo gaan we richting 2021, nog steeds geen voetbal voor senioren, en slechts trainen voor de jeugd tot en met 17 jaar.

  De verwachting is dat de gezondheidszorg begin januari 2021 gaat starten met het vaccineren van de Nederlandse bevolking. 
  We hopen dat dit voorspoedig zal verlopen en er op (korte) termijn weer een situatie ontstaat waarin jeugd en senioren weer kunnen trainen en in competitie verband kunnen spelen. Hoe dit eruit zal gaan zien is volledig afhankelijk van de periode die we mogelijk nog zouden kunnen invullen met voetbal... 
  De KNVB zal ons t.z.t. over berichten. En wij als bestuur u natuurlijk dan ook.

  Het bestuur van Sc Stadspark wenst u onder de gegeven omstandigheden, fijne kerstdagen en een voorspoedig maar vooral gezond 2021. Gedraag u volgens de regels. Denk en let een beetje op elkaar, op de ouderen en eenzamen onder ons. 

  We hopen elkaar onder betere omstandigheden gauw weer te zien op ons sportpark.
  Het bestuur van Sc Stadspark.