• Beste leden,

  Morgen 21-04-2020 hopen we nieuwe informatie te krijgen van onze regering inzake het Covid 19 virus.
  We hopen dat er voorzichtig zicht komt op de hervatting van ons geliefde voetbalspel. Zoals een ieder weet zijn de competities beeindigd en zijn er geen dergradanten - promovendie. De elftallen mogen voor het eerst aangeven of men hoger of lager in de KNVB competities wil spelen. Leiders overleg dit met je teams, en geef dit tijdig aan bij de TC (Jeroen Dekker). 

  In afwachting van de hervatting van ons voetbal staat de club niet stil.
  Een aantal vrijwilligers is druk bezig met het opknappen van onze kantine en kleedkamers.

  De kantine is geheel (kantine, keuken & toilet groep) voorzien van een nieuwe tegelvloer. Het nieuwe behang geeft kleur aan de wanden, en een 3 tal schilders (de heren van Oort & van der Lei) hebben zaterdag en zondag het plafond in een prachtige grijs/bruine tint gesausd.
  Na deze week wordt er een verlaagd plafond gemonteerd met daarin led verlichting. Tevens zuller er boven de (stam) tafels mooie industriele lampen worden bevestigd. Alles Led dus ergonomisch.

  NIEUWE COLLEA"S GEVRAAGD!

  Voor het aankomende seizoen zoeken wij nieuwe toppers achter de bar.

  Van onze vaste crew neemt Willem Brands (woensdag-donderdag avond) per 01-01-2021 afscheid.
  Willem gaat met een welverdiend pensioen!

  Op maandagavond is er een vacature. Een nieuwe collega voor het kantine team wordt gezocht voor de zondagmiddag, en per 01-01-2021 ook voor de woensdag & donderdagavond. 

  Ook in de schoonmaak zoeken we een nieuwe collega. Het hoeft niet allemaal voor niets, het bestuur heeft een (bescheiden) budget.
  Ben je nieuwschierig geworden en lijkt het je leuk om achter de bar te staan in de mooiste voetbalkantine van de stad Groningen. Schiet Jan Boonstra (voorzitter), Harry Ploeg (bestuurslid) of Annouska Molenberg (kantine commissie) eens aan en vraag naar de mogelijkheden voor jou.

  De kantine wordt prachtig,veel dank aan de vrijwilligers en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt.

  Mensen blijft voorzichtig & gezond.

  Het bestuur.