• Sinterklaas was weer op de boot gezet de afgelopen week en zo konden de dames zich weer concentreren op de wedstrijd tegen de studentes van the Knickebockers. We moesten al om 10:00 spelen en iedereen was dan ook lekker vroeg uit de veren. We konden zelfs beschikken over 14 speelsters en dit was de laatste maanden niet meer gebeurd.
    Na de aftrap was de 1ste grote kans voor the Knickebockers, na een minuut of 5 kon opeens de linksbuiten doorlopen op een diepe bal maar gelukkig schoot ze de bal voorlangs. Stadspark nam het heft in handen en kon een paar keer een leuke aanval opzetten maar binnen de 16 konden we het niet afmaken, beetje een probleem waar we mee worstelen. Zo gingen we de rust in met een 0-0 stand en dit betekende dat we nu al 2,5 wedstrijden niet het net van de tegenstander gevonden hadden.
    De 2e helft werd de tegenstander nog hoger vastgezet alleen werden de kansen nog steeds niet benut. The Knickebockers dames werden ver van onze goal gehouden en kregen zelfs geen enkele kans in deze 2e helft maar nog altijd stond de 0-0 op het scorebord. Echter in de 75ste minuut werd er over rechterzijde opgebouwd waarbij Shari de bal mooi mee gaf op de diep gaande Wianda en deze dribbelde de 16 meter in en waar iedereen een voorzet verwachte wist ze met een strak schot de keeper te verrassen in de korte hoek 0-1 en lachende gezichten bij de Stadspark speelsters en supporters.
    Zoals altijd als er 1 schaap over de dam is volgen er meer en zo wist Jouraisy met een uiterste krachtinspanning de bal halverwege de helft van the Knickebockers bij de zijlijn binnen te houden ook nog de achterlijn te halen en de bal toen prima teruglegde naar de 16 meter waar ze de prima meegelopen Kim vond die de bal met binnenkantje rechtervoet in de lange hoek krulde 0-2.
    Nu wisten we zeker dat de 3 punten mee gingen naar Stadspark en dat we eindelijk het net van de tegenstander weer konden vinden. Ook lekker was dat we weer geen tegentreffer kregen en het verdedigend weer goed stond.
    Volgende week nog 1x vlammen tegen VAKO uit en dan zit 2019 er al weer op.