• Dames Stadspark voetballen zich naar zege

  25 nov 2018
 • Het was koud in het stadspark maar de dames van Stadspark legden een mooie pot op de mat zodat de supporters zich hieraan konden opwarmen.
   
   
  Even na enen werd er door scheidsrechter Albert Wolbes (goed om hem weer terug te zien op de velden) voor het beginsignaal gefloten. De supporters konden na een dikke minuut al juichen want een voorzet van Anouk werd door een verdedigster van the Knickebockers in eigen doel geschoten en zo kon de 1-0 op het scorebord gezet worden.
   
   
  Stadspark bleef lekker voetballen, de driehoekjes kwamen er mooi uit, en de als linksachter gestarte Mariska kwam in de 1ste 10 minuten al 2x dankzij goed doorzetten voor de keeper van de tegenstander maar de 2-0 bleef uit. Uiteindelijk was het Christel die wel de 2-0 wist te scoren na een mooie assist van Suzanne en met deze stand werd er gerust.
   
   
  Na de rust gingen de Dames verder met het proberen uit te bouwen van de voorsprong maar de tegenstander ging er iets fanatieker tegen aan waardoor het niet meer zo makkelijk ging als voor de rust maar regelmatig werd er een mooie combinatie op de mat gelegd en zo werd na een uur spelen Suzanne vrij gespeeld op de 16 en wist ze met een lekkere knal in de lange hoek de keeper te verschalken 3-0.
   
   
  Hierna verslapte Stadspark en waren de studentes van de the Knickebockers vaker voor het doel van Sarita te vinden. Na een corner van hen wilde Nikki uitverdedigen maar kreeg ze de bal ongelukkig op haar arm en kon de scheidsrechter niets anders besluiten om een strafschop te geven die keurig werd ingeschoten 3-1.
   
   
  Het mooiste moment van de wedstrijd moest nog komen en vlak voor tijd wist Suzanne een corner in een maal in het doel te krijgen en hiermee de eindstand op 4-1 te zetten.
   
   
  Prima overwinning met leuk samenspel.