• Aan alle leden, bezoekers van ons sportpark

  Helaas neemt het aantal besmettingen in Nederland toe. Ook onze stad en provincie wordt hier helaas niet in gespaard.

  Ook onze club treft het corona virus. Gelukkig niet met direct positief geteste leden, maar wel met leden die mogelijk in contact zijn geweest met mensen die positie zijn getest. Deze leden (voor zover ons bekend) hebben een test ondergaan en zijn negatief getest
  (dus geen corona besmetting). Van 1 lid weten we dat er is getest, en in afwachting is van de uitslag. Het team traint en speelt tot de bekendmaking van de test niet! 

  Wanneer er een reden is om een een voorgenomen wedstrijd om covid 19 reden uit te stellen, kan dit alleen via onze wedstrijdsecretaris Jochem Klinkhamer. 

  Voor A- catergorie teams (Zo- 1, Zo- 2, Za-1) betekend dit, dat minimaal 2 x 24 uur voor aanvang van de wedstrijd (liefst eerder) de afzegging met reden wordt gemeld bij de zowel de rtegenstander als de KNVB.
  Tevens moet er direct een datum (binnen 2 weken van de afzegdatum) worden vastgelegd wanneer de wedstrijd (in overleg met de tegenstander en KNVB) opmieuw wordt ingepland en gespeeld.

  Voor B- Categorie spelers is deze regel gelijk met dien verstande dat de wedstrijd opnieuw, maar voor 31 december 2020 moet zijn ingepland.
  Let wel het verplaatsen kan en mag alleen middels onze wedstrijd sectretaris. Zijn gegevens vind u op deze website.

  Voetballen kan en mag maar het bestuur vraag u met klem om de covid 19 regels in acht te nemen en houden. Waar u zich ook begeeft op het sportpark (Kantine, Kleedkamer, etc, etc,) minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden.  Heeft u klachten welke kunnen worden gelieerd aan het Corona Virus: Kom dan niet naar club, neem contact op met medici die u mogelijk en indien noodzakelijk kunnen doorverwijzen.

  Laat ons geen andere en wellicht vergaande maatregelen moeten nemen door eigen onbehoorlijk gedrag! 

  Wij bepalen samen de voorkoming van een verdere verspreiding van het virus door ons aan de regels te houden. 

  Bestuur Sc Stadspark