• In de plaats van de storm Dennis werd het voor Stadspark de storm Hoogezand vandaag.
  Het begin was nog voor Stadspark dat al vroeg op voorsprong kwam door spits Gertjan Webers.
  Ook na deze goal kreeg dezelfde Gertjan Webers een grote kans voor de 2-0 maar keeper Teun Hoekstra redde goed.
  In de 10 minuut begon Hoogezand beter te voetballen onder aanvoering van linksbuiten Peter Son.
  Deze maakte zijn directe tegenstander vandaag verrekte lastig en was voor Stadspark een ware plaag.
  In de 14e minuut was het dezelfde Peter Son die een afgemeten voorzet gaf op de geheel vrij staande spits Hein Uuldriks en die vrij in kon koppen 1-1.
  Na deze doelpunt van Hoogezand was Stadspark het even helemaal kwijt en door heel slecht uitverdedigen van zowel Martijn Vos als keeper Ingmar de Labije was Jimmy Anakotta er als de kippen bij om Hoogezand op voorsprong te zetten 1-2.
  Bij de aftrap van Stadspark werd er slordig balverlies geleden op het middenveld waar Hoogezand ook direct weer van  profiteerde het was nu aanvoeder Junior Vos die er 1-3 van maakte.
  Hoogezand denderde maar door onderaanvoering van Peter Son die net als doelpunt nummer 1 een afgemeten voorzet gaf op spits Hein Uuldriks 1-4.
  Ook de 1-5 werd gemaakt door Hein Uuldriks die samen met Peter Son de grote mannen waren de eerste helft bij Hoogezand.
  Het was duidelijk dat het de tweede helft anders moest bij de mannen van trainer Robert Bos.
  Hij greep ook in Chekina Nzoko kwam erin voor linksback Arjan Prijs en er werd meer strijd en passie gevraagd voor de mannen van Stadspark.
  Maar helaas zat het er vandaag niet in en het werd een complete off-day ook de tweede helft werd Stadspark aan alle kanten voorbij gelopen door Hoogezand.
  Hoogezand scoorde de tweede helft nog maar liefst 8x door Justin Slor 1x Gerwin Bodewes 1x en Heine Uuldriks nog 2x en de ongrijpbare Peter Son 4x.
  Alles wat Stadspark lief is was zeer ontstemd over de uitslag vandaag laat dat duidelijk zijn.
  Er is voor de technische leiding van Stadspark nog een hoop werk te doen om ook volgend seizoen weer 1e klasser te zijn en te blijven!