• Geachte leden van Sc Stadspark.

  De strijd tegen het Corona virus is nog niet gestreden, dit betekend dat de KNVB nog geen inzicht heeft in het verdere verloop van de competitie(s). 

  Op basis van deze onduidelijkheid heeft het bestuur een aantal activiteiten die in het vooruitzicht lagen moeten cancelen. Het betreft de Pub quiz die op 24 April gepland staat. Maar ook het 100% voetbal / Sportmaat toernooi dat in Juni zou worden gehouden. Deze wordt een jaar verschoven. Wellicht kunnen we een vervangend programma voor onze eigen leden realiseren, maar dit zal volledig afhankelijk zijn van de situatie van dat moment.

  Op 24 Maart wordt de contributie voor de leden die periodiek betalen verrekend. Uw club heeft te maken met het feit dat er geen kantine inkomsten zijn, kosten zijn jaarlijks bepaald en moeten worden voldaan. Wij vragen uw begrip voor het feit dat onze penningmeester de aan u verschuldigde contributie gaat innen.

  Wij hopen dat er gauw sprake zal zijn van verbeterede omstandigheden, en dat we onze geliefd sport weer kunnen beoefenen.

  Blijf gezond, volg de regels van de wetgever en het RIVM, 

   

  Het bestuur van Sc Stadspark